• تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 07:11

پیام تبریک رئیس بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز استاد

دکتر سعیدرضا جمالی مقدم رئیس بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز معلم و مقام استاد در پیامی این روز را به اعضای هیات علمی بیمارستان ضیائیان و روشنگران راه دانایی به ویژه استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز استاد دکتر سعید رضا جمالی مقدم سیاهکلی,

متن پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان،  دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز پاسداشت مقام والای شهید استاد مرتضی مطهری که به نام روز معلم و روز استاد نام گذاری شده است، فرصت ارزشمندی است تا از تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت قدردانی شود.
بی تردید تعالی، رشد و توسعه هر جامعه در گروی آموزش و پرورش صحیح است؛ آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب و تربیت نسل های آینده یک کشور که بزرگترین سرمایه های آن کشور محسوب می شود، میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان دانشمند و از خود گذشته.
اینجانب باافتخار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری، هفته بزرگداشت مقام والای معلم و استاد را به‌تمامی استادان اعضای هیات علمی بیمارستان ضیائیان و روشنگران راه دانایی به‌ویژه استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، سلامتی و بهروزی برای همگان مسئلت دارم.

• گروه خبری : اخبار داخلی
مهدی  صدفی