• تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 07:24

پیام تبریک رئیس بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز داروساز

دکتر سعیدرضا جمالی مقدم رئیس بیمارستان ضیائیان در پیامی روز داروساز را به جامعه فرهیخته و زحمت کش داروساز به ویژه داروسازان بیمارستان ضیائیان تبریک گفت.

در این پیام چنین آمده است:

بسمه تعالی

پنجم شهریور ماه،روز داروساز که مصادف با ولادت محمد بن زکریای رازی دانشمند بزرگ ایرانی است را به داروسازان ارجمند، اساتید محترم،دانشجویان عزیز و تلاشگران عرصه داروسازی تبریک عرض می نمایم.

جایگاه ویژه داروسازان به عنوان عضوی موثر از تیم سلامت در جامعه برکسی پوشیده نیست و خدمات ارزنده شما عزیزان در این عرصه قابل تقدیر و تشکر است.

در این ۲ سال اندی که سیستم سلامت درگیر مقابله با ویروس منحوس کروناست،شما عزیزان نیز دوشادوش سایر مدافعان سلامت در عرصه خدمات دارویی و تامین و تولید داروی مورد نیاز بیماران فعالیت بیش از پیش داشته اید و مدیریت به موقع بحران های دارویی در این دوران از فعالیت های موثر شما عزیزان در این برهه از زمان است.

تلاش مضاعف وخدمات شایسته شما را ارج می نهم و آرزوی سلامتی،عزت و سعادتمندی همه شما را از پرودگار متعال خواهانم.

دکتر سعید رضا جمالی مقدم
رئیس بیمارستان ضیائیان