• تاریخ انتشار : 1399/05/26 - 12:19

پیام تبریک دسته جمعی رئیس، مدیر و معاونان درمان،آموزش و پژوهش به مناسبت روز پزشک

دکتر حمید رضا حکمت رئیس، دکتر کامبیز مراد زاده مدیر، دکتر علی اشرف اقبالی معاون درمان، دکتر ابوالفضل زنده دل معاون آموزشی و دکتر رضوان هاشمی معاون پژوهشی بیمارستان ضیائیان در پیامی دسته جمعی زاد روز حکیم فرزانه شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفتند.

متن این پیام به شرح ذیل است:
اول شهریور ماه مصادف با زاد روز حکیم فرزانه و شخصیت برجسته عرصه طب ، شیخ الرئیس ابوعلی سینا ، روز پزشک نام گذاری شده است  .این روز فرصت گران مایه ایی است تا با اشاره به ویژگی های شخصیتی و علمی این حکیم بزرگوار ، به تلاش ارزشمند و ایثارگرانه این قشر فرهیخته ارج نهاده شود.پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.گلستان پزشکی ایران آکنده از چنین انسان‌هایی است؛ در این بوستان گل‌های فراوانی روییده و می‌روید؛ گل‌هایی که عطرشان، انسانیت را جانی دوباره می‌دهد.خدارا شاکریم که طی سالها فعالیت بیمارستان ضیائیان شاهد حضور و همراهی پزشکان متعهد و متخصصی در این مرکز بوده ایم که همیشه و در هر شرایطی حضور فعال خود را در عرصه سلامت به نمایش گذاشته و بی هیچ چشم داشتی، بر اساس موازین اخلاقی و علمی خود، در گسترش سلامت گام برداشته اند و در این روزهای بحران جدی ویروس کرونا کمر همت بسته اند تا با یاری و مدد الهی این ویروس منحوس را شکست دهیم.فرا رسیدن این روز مبارک را به یکایک جامعه پزشکی، اعضای محترم هیئت علمی، کادر درمان و بخصوص همکاران بزرگوار و ارجمندمان در بیمارستان ضیائیان تبریک و شادباش عرض نموده و برای آنها سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون را از درگاه ایزد منان خواستاریم.