• تاریخ انتشار : 1401/12/04 - 12:06

وبینار ملاحظات اخلاقی و قانونی در برخورد با خطاهای دارویی در فضای اسکای روم بیمارستان ضیائیان برگزار شد

وبینار علمی «ملاحظات اخلاقی و قانونی در برخورد با خطاهای دارویی» در فضای اسکای روم با سخنرانی اعضای هیات علمی بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، در راستاری شعار سازمان جهانی بهداشت (تجویز ایمن دارو) وبینار علمی «ملاحظات اخلاقی و قانونی در برخورد با خطاهای دارویی» روز پنجشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۱  در فضای اسکای روم بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
سخنرانان این وبینار دکتر محمدسعید طاهری متخصص پزشکی قانونی، دکتر نیایش محبی داروساز و عضو هیات علمی دانشگاه و دکتر مونا مشیدی داروساز بالینی ضیائیان بودند که در خصوص ملاحظات اخلاقی و قانونی در برخورد با خطاهای دارویی برای ۴۰۰ پزشک شرکت کننده در این وبینار سخنرانی کردند.