• تاریخ انتشار : 1401/09/24 - 11:35

وبینار علمی رویکرد پزشکی خانواده به دیابت بارداری در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

وبینار علمی «رویکرد پزشکی خانواده به دیابت بارداری» در فضای اسکای روم بیمارستان ضیائیان با سخنرانی اعضای هیات علمی این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، وبینار علمی «رویکرد پزشکی خانواده به دیابت بارداری» روز پنجشنبه ۲۴ آذر۱۴۰۱ در فضای اسکای روم بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
سخنرانان این وبینار دکتر مهین بندریان استادیار و متخصص زنان، دکتر ابوالفضل زنده دل دانشیار و متخصص داخلی، دکتر رضوان هاشمی دانشیار و متخصص تغذیه و دکتر نسیم عبادتی استادیار و متخصص پزشکی خانواده این مرکز بودند که در خصوص رویکرد پزشکی خانواده به دیابت بارداری برای ۳۰۰  پزشک شرکت کننده در این وبینار سخنرانی کردند.