نوبت دهی آنلاین: nobat724.tums.ac.ir
Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1401/03/12 - 13:12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار علمی «مدیریت بیماری های منتقله از راه جنسی و ملاحظات اخلاقی و قانونی آن» برگزار شد

وبینار علمی مدیریت بیماری های منتقله از راه جنسی و ملاحظات اخلاقی و قانونی آن به طور مجازی در بیمارستان ضیائیان برگزار شد و در آن استادان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، وبینار علمی «مدیریت بیماری های منتقله از راه جنسی و ملاحظات اخلاقی و قانونی آن » روز پنج شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در فضای اسکای روم بیمارستان برگزار شد.
سخنرانان این وبینار دکتر زینب صیامی و دکتر سعیدرضا جمالی مقدم متخصص عفونی و همچنین دکتر محمدسعید طاهری متخصص پزشکی قانونی بیمارستان ضیائیان بودند که در خصوص مدیریت بیماری های منتقله از راه جنسی و ملاحظات اخلاقی و قانونی آن برای پزشکان حاضر در این وبینار سخنرانی کردند.

• گروه خبری : اخبار داخلی
مهدی صدفی