• تاریخ انتشار : 1403/06/03 - 10:24

وبینار آموزشی بیمارستان ضیائیان با حضور 400 نفر از اعضای هیات علمی برگزار شد

بیمارستان ضیائیان با برگزاری وبیناری با حضور 400 نفر از اعضای هیات علمی و سایر همکاران کادر درمان، به ارائه جدیدترین یافته‌های علمی در حوزه‌های سالمندی و پزشکی قانونی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، روز پنج‌شنبه، 1 شهریور 1403، بیمارستان ضیائیان میزبان وبینار آموزشی با موضوع تکریم ارباب رجوع برای اعضای هیات علمی و سایر همکاران کادردرمان بود؛ این وبینار که با حضور 400 نفر از اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار شد دارای امتیاز بازآموزی  ونیز امتیاز فرهنگی بود که در آن دکتر علیرضا نمازی، دانشیار گروه سالمندی و رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه دکتر محمد سعید طاهری، متخصص پزشکی قانونی ومسئول فنی بیمارستان ضیائیان، به سخنرانی پرداختند.
هدف از این وبینار، ارائه مطالب تخصصی، کاربردی و ارتقاء دانش و مهارت‌های علمی و عملی شرکت‌کنندگان درخصوص احترام به ارباب رجوع بود که شرکت‌کنندگان با جدیدترین مباحث در این وبینار آشنا شدند
.

• گروه خبری : معاونت آموزشی,ویژه دانشگاه,معاونت امور فرهنگی