• تاریخ انتشار : 1400/09/18 - 07:03

مدیر بیمارستان ضیائیان در پیامی روز پرستار را به تمامی پرستاران تلاشگر تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، دکتر کامبیز مراد زاده مدیر بیمارستان در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:
آدم‌های خوب از جنس آسمان هستند، از جنس مهربانی، از جنس لحظه‌های ناب، آدم‌های خوب مهر می‌بخشند بی‌چشمداشت و  شادی می‌بخشند بی‌دریغ.
 پرستار  همان فرشته ایست که تراوش زندگی از دست هایش می ریزد و ضرب آهنگ قدم هایش، امید را به رگ حیات جاری می سازد و با گفتاری لطیف و رفتاری ظریف ، نسبت به بیماران  بذل مهربانی می کند.
بر خود لازم می دانم در کمال ادب و ارادت ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) که به شایستگی به  عنوان روز پرستار نامگزاری شده است، بیشترین تبریکاتم را خدمت شما تلاشگران این عرصه عرض نمایم که با حس نوع دوستی در راه حفظ و ارتقاء سلامت جامعه  قدم برمیدارید وهمواره عطر امید بر بالین بیماران می‌پراکنید.
دکتر کامبیز مراد زاده
مدیر بیمارستان ضیائیان