• تاریخ انتشار : 1399/06/11 - 09:59

دفاع از پایان نامه دستیاری پزشکی خانواده در بیمارستان ضیائیان به صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، روز سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹ دکتر فرشته جوانمردی دستیار پزشکی خانواده، از پایان نامه خود به صورت مجازی در فضای اسکای روم دفاع کرد.
عنوان این پایان نامه که در دفتر دکتر محمد شریعتی مدیر گروه پزشکی خانواده این بیمارستان برگزار شد به شرح زیر بود.
بررسی تعیین اموزش در مقایسه با آموزش همگانی دانش آموزان دبیرستانی در زمینه مکانیسم های مقابله با قلدری مجازی.
توضیح اینکه تمامی دستیاران پزشک خانواده به اتفاق مدیر گروه ،معاون پژوهشی، گروه معاون آموزشی، گروه و مسئول آموزش دستیاری پزشکی خانواده و معاون آموزشی بیمارستان در این جلسه حضور داشتند.