• تاریخ انتشار : 1402/02/17 - 12:50

بیمارستان ضیائیان با تأکید بر اهمیت بهداشت دست، روز جهانی بهداشت دست را گرامی داشت

بهداشت دست و پیشگیری از انتقال عفونت به عنوان اولویت اصلی بیمارستان ضیائیان در هفته جهانی بهداشت دست با اقداماتی چون توزیع بروشورها و پوسترهای آموزشی در محیط بیمارستان و همچنین توزیع ضدعفونی کننده دست بین مراجعه کنندگان گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، به مناسبت هفته جهانی بهداشت دست که هر سال جشن گرفته می‌شود، بیمارستان ضیائیان با توجه به اهمیت بهداشت دست و تأثیر آن در پیشگیری از بیماری‌های مختلف، هرساله در روز جهانی بهداشت دست به این موضوع توجه ویژه‌ای می‌کند و برنامه‌های مناسبی را برای افزایش آگاهی و ارتقای بهداشت دست در جامعه به کار می‌گیرد.
در همین راستا به همت عباس بخشایش سوپروایز کنترل عفونت بیمارستان روز یکشنبه 17 اردیبهشت با حضورپرسنل این مرکز، نحوه شستشوی دست‌ها به نحو صحیح و موثر آموزش داده شد و به اهمیت این موضوع در پیشگیری از انتقال عفونت و بیماری‌های مختلف تاکید شد.
برخی از فعالیت‌هایی که در این روز انجام شد شامل توزیع بروشورها و پوسترهای آموزشی در محیط بیمارستان و همچنین توزیع  ضدعفونی کننده دست و زخم بین مراجعه کنندگان بود.

مهدی  صدفی