• تاریخ انتشار : 1403/01/01 - 12:01

بازدید نوروزی معاون درمان وزارت بهداشت و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان ضیائیان

دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از بازدید از بخش های بیمارستان ضیائیان و عیادت از بیماران به بخش در حال احداث و خیرساز ICU2 این مرکز رفت و در جریان روند ساخت و اقلام مورد نیاز این بخش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، بازدید نوروزی دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت  و دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین روز از فروردین 1403 از بیمارستان ضیائیان انجام شد.
در این بازدید دکتر کریمی، دکتر ناطقی، دکتر گنجعلی خان و هیات همراه با حضور در بیمارستان ضیائیان از تمامی بخش‌های این مرکز بازدید کردند و ضمن تبریک سال جدید و خدا قوت به کادر درمان از بیماران عیادت و در جریان روند خدمت رسانی به آنها در تعطیلات نوروزی قرار گرفتند.
 دکتر کریمی بعد از بازدید از بخش‌ها به بخش در حال احداث و خیرساز ICU2  این بیمارستان رفت و در جریان روند ساخت و اقلام مورد نیاز این بخش نیز قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار داخلی,ویژه دانشگاه,حوزه ریاست,معاونت درمان