• تاریخ انتشار : 1403/02/04 - 14:23

آئین تکریم معاون فرهنگی پیشین بیمارستان ضیائیان با حضور رئیس این مرکز برگزار شد

دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس بیمارستان ضیائیان در مراسم تکریم دکتر زینب صیامی معاون فرهنگی پیشین این مرکز از صداقت، شکیبایی، حسن خلق و تلاش‌های بی‌وقفه ایشان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، آئین تکریم دکتر زینب صیامی معاون فرهنگی پیشین بیمارستان ضیائیان روز سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 با حضور دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس، دکتر محمد سعید طاهری معاون درمان، دکتر نسیم عبادتی معاون آموزشی، مسئولان فرهنگی بیمارستان و دانشگاه در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
در این مراسم دکتر صیامی گزارشی از فعالیت های انجام شده در زمان تصدی خود را ارائه کرد و سپس رئیس بیمارستان در ادامه از صداقت، شکیبایی، حسن خلق و تلاش‌های بی‌وقفه دکتر صیامی معاون فرهنگی پیشین این بیمارستان قدردانی کرد.
این مراسم با اهدا لوح سپاس به دکتر صیامی توسط رئیس بیمارستان و مسولان دانشگاه به پایان رسید.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست