• تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 07:00

پیام تبریک مدیر بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز کارمند و هفته دولت

علی پیران مدیر بیمارستان ضیائیان در پیامی ۴ شهریور ( روز کارمند ) را به تمامی کارمندان با اخلاق و دلسوز بیمارستان ضیائیان تبریک گفت.

مزین شدن چهارم شهریور ماه هر سال با عنوان «روز کارمند»، ارزش نهادن به مجاهدت قشری عظیم از جامعه و انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است، آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره‌ های زندگی انسان‌ ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است، بی شک موفقیت سازمان ها در گرو تلاش های شبانه روزی کارکنان مسئولیت پذیر آن مجموعه می باشد و باعث حرکت روبه جلو، پیشرفت ونیل به اهداف بزرگ سازمانی خواهد شد که موجبات شیرین کامی تمامی کارکنان مجموعه را فراهم می نماید.
در همین راستا بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت هفته دولت از تلاش و کوشش‌ یکایک کارمندان با اخلاق و دلسوز بیمارستان ضیائیان که همواره برای ارتقا سطح سلامت جامعه و تسهیل در روند آن در تلاش هستند کمال تشکر را داشته باشم.
از درگاه خداوند منان، عزت، توفیق و سربلندی همه عزیزان را مسئلت دارم.
علی پیران
مدیر بیمارستان ضیائیان